Boek I4U-Music

Zie hieronder onze mogelijkheden...

  • logo i4u kl

  • I4U-Music
  • Bij boekingen vergoeding in overleg
  • I4U-Music is te boeken voor (kerk)diensten, kerkelijke inzegening bij bruiloften, rouwdiensten, Christelijke events en voor de avond-/ochtendvullende voorstelling 'Alles is van mij'.

  • Manon Companjen kunt u boeken voor zangleiding, muzikale medewerking met zang & viool en/of workshop over zang & aanbidding.

  • Neem contact op
Onze missie
Wat ons drijft

Wij willen met onze muziek kleurrijk, open en divers zijn. Dit komt tot uiting in het feit dat we niet strikt gebonden zijn aan een bepaalde kerk of geloofskleur.
We hebben liederen die we prettig vinden om te spelen/zingen, maar geen eigen repertoire. We zoeken naar verbinding juist door muziek en willen daarmee onze passie en ons gekregen talent inzetten. Dat zie je terug in het enthousiasme en drive van de bandleden. 

Wij vinden ‘samen muziek maken’ belangrijk. Door samen te zingen als band en/of met anderen komen onderlinge verbondenheid en (Bijbelse) woorden samen. Door het musiceren willen we communiceren, desnoods met woorden; woorden die bemoedigen en in elke situatie van toepassing kunnen zijn. Muziek helpt ons onder andere om Gods beloften beter te onthouden; beloften van hoop, moed en kracht. Muziek als voertuig van waarheid. Muziek die uiting geeft aan geloof, emoties, twijfels en zekerheden.

Op verschillende manieren komen muziek, woorden en gebed samen, ook wel storytelling. Uiting geven aan emoties en gevoelens van blijdschap, verdriet, verlies, onmacht, enthousiasme, onbevangenheid en vrijheid.

foto van publiek