Boek I4U-Music

Zie hieronder onze mogelijkheden.
  • logo i4u kl

  • I4U-Music
  • Bij boekingen vergoeding in overleg
  • I4U-Music is te boeken voor (kerk)diensten, kerkelijke inzegening bij bruiloften, rouwdiensten, Christelijke events en voor de avond-/ochtendvullende voorstelling Achter de Horizon ligt een Geheim'.

  • Manon Veldman kunt u boeken voor zangleiding, muzikale medewerking met zang & viool en/of workshop over zang & aanbidding.

  • Neem contact op
Onze Missie
Wat ons drijft...

Wij willen met onze muziek kleurrijk, open en divers zijn. Dit komt tot uiting in het feit dat we niet strikt gebonden zijn aan een bepaalde kerk of geloofskleur.
We hebben geen eigen repertoire, we zoeken naar verbinding juist door muziek en willen daarmee onze passie voor God overdragen. Dat zie je terug in het enthousiasme en drive van de band. Het uitgangspunt hierbij is God, de bron van al het bestaan.

Wij vinden ‘samen muziek maken’ belangrijk. We zijn hier niet alleen voor. Door samen te zingen als band en/of met anderen komen onderlinge verbondenheid, Bijbelse woorden en aanbidding van God samen. Bij het zingen willen we woorden van God laten klinken; woorden die bemoedigen en in elke situatie van toepassing kunnen zijn. Muziek helpt ons erbij om Gods beloften beter te onthouden. Muziek als voertuig van Zijn waarheid. Muziek die uiting geeft aan geloof, emoties, twijfels en zekerheden. In het samen zingen geven we elkaar richting, bemoedigen we elkaar en onderwijzen we elkaar.

We willen door muziek communiceren. En dat op verschillende manieren: een verhaal vertellen, een boodschap doorgeven, naar God toe reageren op wie hij is, wat Hij doet zegt en belooft, of uiting geven aan emoties.

Over I4U-Music

‘Het belangrijkste van muziek staat niet in de noten’
I4U-Music wil door muziek van betekenis te zijn;
muziek als middel om iets te vertellen.